Black friday 2014

Asa cum ne-a obisnuit inca din 24 noiembrie 2011, primul an in care romanii au sarbatorit aceasta traditie a reducerilor originara din tara tuturor posibilitatilor (a se intelege, fara doar si poate SUA), si in 2014 numeroase magazine din Romania isi vor reduce preturile considerabil la o gama variata de produse, pentru toti cei care vor sa inceapa mai devreme cumparaturile pentru sarbatorile de Craciun.

Da fapt, asta si reprezinta Black Friday-ul (pastram termenul in engleza, pt ca traducerea in romana, Vinerea Neagra, suna cam pesimist.. si este totusi o sarbatoare a reducerilor, deci a bucuriei, nu?), deschiderea sezonului de sarbatori.

In Romania, in cei 3 ani de Black Friday, piata electronico-IT a cunoscut cea mai mare stimulare, prin magazine participante precum Emag, Evomag, Altex, Domo care si-au redus in toti acesti ani preturile cu pana la 60%.

Pentru Black Friday-ul din acest an, numerosi retaileri si foarte multe magazine au pregatit reduceri semnificative la o gama variata de produse.

Pentru aceia dintre dvs. care asteapta cu nerabdare aceste super preturi, trebuie sa stiti ca si in 2014, la fel ca anul trecut, vom avea parte de un Black Friday la dublu. Desi in mod normal ultima zi de vineri din luna noiembrie ar trebui sa fie Marea zi a reducerilor, daca ar fi sa ne luam dupa evenimentele din noiembrie anul trecut (si nu avem nici un motiv sa nu facem asta), startul la marea sarbatoare a reducerilor se va da Vineri, 21 Noiembrie 2014, cu magazinele mari gen Emag care taie preturile cu o saptamana mai devreme.

Insa majoritatea magazinelor participante isi vor pregati ofertele pentru data de 28 noiembrie 2014, ultima zi de vineri din luna.

Cu alte cuvinte, bani sa aiba clientul, ca are timp suficient pentru cele mai bune cumparaturi din an: vor fi 2 zile de Black Friday, 21 si 28 noiembrie, plus ca ne putem astepta la multe magazine si retaileri sa ofere reduceri semnificative si in saptamana dintre aceste 2 date.

La fel ca si in anii precedenti, romanii se vor bucura de cele mai bune preturi la televizoare, eloctrocasnice, laptop-uri, telefoane mobile, carti, etc. Asa ca daca aveti ceva banuti pusi deoparte si vreti sa achizitionati cat mai multe cu ei, mai aveti putin de asteptat. Reducerile de Black Friday de anul acesta cu siguranta nu vor dezamagi si vor face multi romani fericiti.

Spor la cumparaturi, si nu uitati, fiti pe faza pe toata perioada Black Friday. Vorba aceea, primii veniti, primii serviti!