Black Friday online vs offline

Exista numerosi fani ai acestei traditii numite Black Friday, sau in traducere, Vinerea Neagra a Reducerilor. Nu este de mirare, avand in vedere amploarea pe care a luat-o acest eveniment si beneficiile pe care le are aceasta traditie a reducerilor. Totodata, numarul foarte mare de fani reprezinta si un impediment, in mediul offline. Fiind foarte multi fani si clienti, imbulzeala de la magazinele fizice isi va face simtita prezenta.

Avantajul este de partea clientilor online, care aleg sa isi achizitioneze produsele de pe internet, de pe magazinele online. ReduceriBlackFriday.net vine in ajutorul tuturor clientilor si potentialilor clienti cu o lista de magazine online care participa la evenimentul Black Friday Romania. Gadget-uri, excursii, carti, reduceri la telefoane mobile de tip smartphone, calculatoare si multe altele. Acestea reprezinta doar o parte din produsele care se vor bucura de reduceri, in unele cazuri reducerile fiind masive si scazand pana la 40 sau chiar 50 de procente din pretul de baza.

Desi este mai avantajos sa achizitionati online, astfel evitand imbulzeala din magazine, aglomeratia si asa zisele lupte pentru a ajunge la raionul cu produsul de care aveti nevoie, in cazul magazinelor online – stocul reprezinta o problema de cele mai multe ori. De aceea, este foarte important sa va pregatiti inainte de Black Friday 2013 cu o lista de cumparaturi, o lista care sa contina produsele pe care doriti sa vi le achizitionati. Un bun pas ar fi citirea articolului „La ce reduceri sa ne asteptam de Black Friday 2013?„, articol pe care il veti gasi tot la noi pe website.

Este foarte important sa fiti rapizi pe site-urile magazinelor online care participa la Black Friday, deoarece vor exista de asemenea foarte multe comenzi online iar stocul se poate epuiza foarte rapid. O buna organizare, impreuna cu o lista cu produsele dorite dar si un buget bine stabilit, reteta succesului pentru un Black Friday fructuos.

Va dorim cumparaturi eficiente si achizitii de calitate!