Black Friday si pe 29 noiembrie

Black Friday sau Vinerea Neagra a Reducerilor, „sarbatoarea” reducerilor, a inceput! Cu siguranta ati vazut pe la televizor prin diferite emisiuni, reportaje sau stiri efectul puternic al acestei traditii. Se pare ca Black Friday se extinde si creste exponential de la an la an, luand amploare din ce in ce mai mult. Reducerile masive, super ofertele si promotiile cu ocazia Black Friday 2013 determina oamenii sa isi achizitioneze din ce in ce mai multe produse, sa isi reintregeasca garderoba, sa isi achizitioneze tablete si sa isi schimbe telefoanele vechi, inlocuindu-le cu telefoane noi de tip smartphone, de ultima generatie.

Foarte multe persoane se intreaba ce telefoane vor gasi la reducere de Black Friday. Aceasta intrebare este mult prea generala, insa vom incerca sa raspundem la ea. In principiu, toate telefoanele vor fi la reduceri de Black Friday. Evident, acest lucru depinde si difera de la magazin la magazin, fiecare magazin impunandu-si propriile reduceri, unele mici, altele masive. Totodata, fiecare magazin decide ce produse sa fie la reduceri, ce telefoane, ce tablete si in general, care produse merita promovate prin intermediul unei reduceri si ce produse se vand la fel de bine si fara aplicarea unei reduceri cu ocazia venirii acestei zile numite Vinerea Neagra a Reducerilor.

La Emag spre exemplu, reducerile cu ocazia Black Friday se pare ca se ridica pana la 40 de procente. Cu alte cuvinte, unele telefoane ajung sa aiba un pret redus cu 40 de procente, datorita acestei traditii a reducerilor. Astfel un telefon de tip smartphone, spre exemplu HTC, este disponibil la un pret redus cu 100 ron din valoarea sa. Exista si reduceri de 33 de procente, spre exemplu telefonul mobil Allview A4 DUO este disponibil la un pret cu 33 de procente mai mic decat in mod normal.

Traditia reducerilor de Black Friday continua, lucru care nu poate decat sa ne bucure si sa ne indemne sa facem cumparaturile la preturi avantajoase.

Va uram shopping placut si cumparaturi folositoare si pentru mai multe reduceri vizitati www.reduceriblackfriday.net