Cum te pregatesti de black friday

Multi considera ziua de Black Friday ca fiind cea mai mare zi de shopping a anului. A doua zi dupa Thanksgiving este inceputul neoficial al sezonului cumparaturilor pentru sarbatori. Vei gasi cu siguranta foarte multe oferte pentru cadourile tale de Craciun dar cu siguranta ca te vei lovi si de niste cumparatori inraiti care vor vrea aceleasi lucuri ca si tine. Iata cateva trucuri care te ajuta sa te pregatesti pentru acest eveniment.

  • Fa o lista cu tot ce planuiesti sa cumperi. O lista te va ajuta sa te incadrezi in buget si sa eviti cumparaturile compulsive.
  • Fa o lista cu magazinele pe care planuiesti sa le vizitezi. Noteaza si timpul care iti ia sa ajungi pana acolo daca magazinul are si ore speciale cu promotii. Organizeaza-ti lista cu magazine in functie de orele de vanzare si promotii,chiar daca cumperi de pe Internet.
  • Cauta si studiaza promotiile. Viziteaza site-urile magazinelor tale preferate, viziteaza si unele bloguri sau cumpara ziare si reviste care vorbesc despre cele mai bune oferte de la Black Friday. Compara preturile de la produsele reduse sau la promotie si vezi care sunt cele mai bune afaceri.
  • Foloseste-te de retelele sociale si de aplicatii de Smartphone pentru a gasi cele mai bune oferte Black Friday. Viziteaza pagini de Facebook sau Twitter care contin cuvintele cheie Black Friday pentru a gasi cele mai bune oferte. Exista niste aplicatii pentru iPhone sau Android precum ” ShopSavvy” sau „Black Friday Survival Guide” care iti vor trimite cele mai bune oferte pe telefon si updates.
  • Imbraca-te potrivit si cat mai confortabil. Poarta niste pantofi cat mai confortabili. Black Friday inseamna si sa mergi mult pe jos sau poate sa si stai la unele cozi.
  • Ia cu tine mancare si apa. Iti vor mentine nivelul de hidratare si de energie ridicat toata ziua. Nu te vei simti astfel ametit, obosit sau nu ti se va afce rau.
  • Ia cu tine un partener de shopping care sa te ajute. Va veti putea tine locul la coada sau va puteti desparti foarte repede pentru a profita de cele mai bune oferte.
  • Poti sta si acasa sa profiti de cele mai bune oferte de pe Internet. Un shopping on line de Black Friday va elimina cozile interminabile si nu va trebui sa te confrunti cu aglomerarile din magazine. Unele firme ofera si free shipping sau oferte exclusive on line.