eMAG celebreaza Black Friday cu o saptamana mai devreme

Dupa cum probabil stiti deja, Black Friday este traditia reducerilor, o asa-zisa „sarbatoare” a reducerilor si a super ofertelor. Black Friday si-a castigat deja foarte multi sustinatori, fani si admiratori. Marea majoritate a populatiei fiind fani ai shopping-ului si amatori de reduceri, dupa cum este si normal, Black Friday Romania este mereu un eveniment asteptat cu sufletul la gura.

Despre Black Friday 2013 am putea spune deja, ca este estimat a fi cel mai bun Black Friday de pana acum. Daca in anii precedenti numarul de comenzi a fost de ordinul miilor, anul acesta s-ar putea sa fie de ordinul zecilor de mii. Fiind prilejul ideal de a face cumparaturi la preturi reduse, Black Friday a castigat din ce in ce mai mult teren, in fiecare an extinzandu-se din ce in ce mai mult.

Daca in anii precedenti erau cateva magazine in Romania care „aderau” la Black Friday, anul acesta putem sa ne laudam cu o lista de magazine importante din Romania care pregatesc sau care deja au pregatit super oferte si reduceri masive. Unul dintre aceste importante magazine este chiar Emag.

Emag, unul dintre magazinele de top din Romania pentru echipamente IT&C, este chiar primul magazin care a adus in Romania notiunea de Black Friday si beneficiile pe care acest eveniment le implica.

Pe site-ul Emag se poate observa deja postat un articol de tip ghid pentru cumparaturi de Black Friday 2013. Se pare ca cei de la Emag si-au pregatit strategia foarte bine pentru anul acesta, si-au pus ordine in lucruri si deja au pregatite oferte care mai de care mai atragatoare, menite sa atraga cat mai multi clienti. Datorita calitatii produselor oferite si preturilor, in general, Emag este un magazin indragit de foarte multi romani.

Cu ocazia Black Friday 2013, la magazinul Emag vor fi numeroase promotii, oferte si in special, reduceri. Daca unele produse aveau preturi competitive pana acum, cu ocazia evenimentului – Vinerea Neagra a Reducerilor, preturile vor fi cu siguranta accesibile oricarui tip de buget.

Daca vreti sa vedeti ce reduceri au pregatit si celelalte magazine online care vor participa si anul acesta, vizitati www.reduceriblackfriday.net