evoMAG da startul la Black Friday mai devreme

evoMAG da startul reducerilor de Black Friday din acest weekend (22 noiembrie) si anunta ca vor avea reduceri de pret pana la 70%.

Mai este putin pana la cele 3 zile magice pline de mega reduceri anuntate de evoMAG, iar Mihai Patrascu, CEO evoMAG, se arata mai mult decat increzator ca vanzarile de anul acesta vor fi considerabil mai mari decat cele inregistrate anul trecut. Astfel, acesta se asteapta ca cifra de vanzare de anul trecut inregistrata in perioada acestor reduceri, in valoare de 1 milion de euro sa se dubleze in cele 3 zile de reduceri substantiale puse la dispozitia clientilor dornici sa achizitioneze produse dintre cele mai variate, cu reduceri de pana la 70%. Fata de anul 2012, evoMAG se asteapta la o crestere de cel putin 30 – 40%, si se pregateste intens pentru evenimentul Black Friday de anul acesta, care va incepe la ei cu o saptamana mai devreme. Astfel, evoMAG se lauda cu un nou sediu si cu un spatiu de depozitare de 5 ori mai mare fata de cel anterior, si de asemenea de un nou showroom, de 3 ori mai mare fata de predecesorul sau.

Iubitorii de ceasuri se vor bucura alaturi de evoMAG de reduceri de pana la 90%, Mihai Patrascu declarand ca oferta WatchShop.ro va fi cu mult mai atragatoare fata de cea din 2012.

Clientii trebuie de asemenea sa stie ca in perioada 13 – 21 noiembrie, se vor bucura de tot felul de discounturi mari aplicate produselor, pe langa produsele care au deja reduceri in mod curent pe sit-ul evoMAG.

Asa ca pregatiti-va si fiti pe faza pentru a putea achizitiona produsele mult dorite, la preturi la care nu ati putea decat visa. Black Friday va implineste toate dorintele!!!