MarketOnline iti plateste de 2 ori diferenta daca gasesti mai ieftin in alta parte

Evenimentul mult asteptat si indragit de un numar in continua crestere de oameni, Black Friday, isi face simtita prezenta prin fel de fel de oferte. Unul dintre cele mai populare evenimente si traditii, Black Friday sau Vinerea Neagra a Reducerilor, se afla in continua expansiune, de la an la an. Fiind o „sarbatoare” a reducerilor, magazinele, atat online cat si offline, atrag clienti cu oferte foarte avantajoase si reduceri (in unele cazuri fiind vorba de reduceri cu adevarat masive). Astfel, Black Friday a prins amploare si in Romania, antrenand numeroase magazine online sa ofere reduceri si in felul acesta sa isi extinda clientela.

Unul dintre magazine online care expune o oferta foarte interesanta este MarketOnline.

Cu ocazia Black Friday Romania, magazinul MarketOnline ofera tuturor clientilor sai garantia celui mai mic pret de pe piata. Astfel, MarketOnline garanteaza ca in data de 22 noiembrie, preturile propriilor produse vor fi cele mai mici de pe piata. Totodata, MarketOnline promite ca va plati de 2 ori diferenta daca un client va gasi acelasi produs la un pret mai mic in alta parte.

Black Friday 2013 este asteptat si pregateste clientilor foarte multe surprize si reduceri care mai de care mai avantajoase. In anii precedenti, daca la acest eveniment au existat mii de comenzi si sute de mii de vizitatori pe magazinele online, anul acesta vom fi martorii unei adevarate imbulzeli virtuale.

Traditia reducerilor creste exponential de la an la an, din ce in ce mai multi oameni afland de aceasta si devenind fani.

Pentru Vinerea Neagra a Reducerilor, MarketOnline este doar un exemplu de oferta extrem de avantajoasa. Dorind sa fie un pilon important al acestui eveniment, au oferit garantia celui mai mic pret de Black Friday. Campania va incepe pe site-ul MarketOnline de la primele ore ale diminetii, reducerile ajungand chiar si pana la 75 de procente. Clientii MarketOnline vor putea comanda tablete la pretul de aproximativ 200 ron, televizoare de 80 cm la aproximativ 800 ron, iar ofertele continua.

Avand in vedere aceste oferte foarte avantajoase, se anunta un Black Friday 2013 foarte benefic si eficient care va ramane cu siguranta in istoria Black Friday.

vezi ce magazine participa anul acesta vizitand www.reduceriblackfriday.net