MarketOnline.ro intra in lupta de BF cu reduceri de pana la 75%

Black Friday bate la usa romanilor pasionati de preturi mici. Din lista participantilor la Black Friday 2014, aducem aminte azi de MarketOnline.ro, un magazin online cu nume greu pe piata romaneasca, unul dintre fondatorii Asociatiei Magazinelor Online din Romania.

Prezenti inca din 2012 la celebrarea sarbatorii de Black Friday, MarketOnline.ro isi respecta clientii oferind preturi bune, competitive, pentru produse fiabile, de calitate, din cele mai variate game, totul intr-un proces de cumparaturi online bine pus la punct si orientat catre o experienta cat mai placuta si usoara a consumatorului roman. In plus, daca alegi sa iti faci cumparaturile de pe MarketOnline.ro, te vei bucura de multe alte beneficii pe care echipa le ofera, precum transport gratuit la foarte multe produse, posibilitatea de returnare a produselor, plata produselor dupa primirea acestora, variante multiple de plata in rate si numeroase promotii.

In primul an de participare la Black Friday, MarketOnline.ro au avut reduceri de pana la 70% pentru produse din cele mai diverse game. Dupa primul an de test, editia Black Friday 2013 a fost una de exceptie pentru echipa MarketOnline.ro, acestia inregistrand vanzari de pana la 8 milioane de ron din aproximativ 10.000 de comenzi pentru produsele cele mai apreciate de romani: televizoare, laptop-uri, tablete, telefoane, etc.

Continuand traditia unora dintre cele mai bune reduceri de Black Friday, MarketOnline.ro au anuntat deja participarea si la campania 2014, echipa pregatindu-se intens pentru ultimele detalii legate de desfasurarea editiei Black Friday 2014, pentru a-si asigura clientii ca vor avea parte de o experienta satisfacatoare si fructuoasa, la fel ca in anii precedenti.

MarketOnline.ro si-a anuntat deja potentialii clientii ca vor beneficia de livrarea gratuita a produselor, care va fi contractata unui operator cu experienta, pentru evitarea blocajelor si pentru a asigura clientilor cel mai scurt timp posibil de livrare.

Reducerile anuntate sunt exceptionale, de pana la 75%

Categoriile participante la campania Black Friday 2014 de pe MarketOnline.ro vor fi dintre cele mai populare: Jocuri video si console, Laptop-uri, Tablete, Camere foto si video, Plite, Televizoare, Frigidere, Cuptoare, Aspiratoare, Produse de ingrijire personala.