MiniPrix de Black Friday 2014

Brand-ul romanesc MiniPrix creat in anul 2000 este un outlet cu preturi cat se poate de accesibile, pentru o gama variata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, de dama, barbati si copii.

Cu peste 5 ani in mediul cumparaturilor online, MiniPrix are intotdeauna preturi accesibile si oferte dintre cele mai variate, pentru a le asigura romanilor o experienta de cumparaturi online cat mai placuta.

Avand intotdeauna preturi cat mai bune, si incercand mereu sa le ofere clientilor reduceri cat mai atractive, nu e de mirare ca MiniPrix s-a alaturat sarbatorii de Black Friday, ziua cu cele mai bune reduceri din an. Dar au facut asta in propriul stil: pentru a scapa de conotatia negativa a traducerii sarbatorii de Black Friday (Vinerea Neagra), conducerea brand-ului a hotarat sa iasa din tipare, si sa numeasca sarbatoarea reducerilor „Pink Friday”, purtatorii de cuvant explicand ca reducerile sunt atat de mari, incat „totul pare mai degraba roz decat negru”. Si de ce sa nu recunoastem, Pink Friday suna foarte bine, mai ales ca in spatele acestui nume, stau in realitate preturi extrem de mici si reduceri mari de pana la 70%.

PinkFriday la MiniPrix

2012 a fost prima experienta a romanilor cu Pink Friday. A fost ziua in care MiniPrix a practicat reduceri de pana la 60% la peste 1500 articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. In ziua de 23 Noiembrie, ziua de Pink Friday, preturile pe site-ul MiniPrix au inceput de la 3 lei. Nu e astfel de mirare ca brand-ul a inregistrat incasari uriase si un succes rasunator, care i-a si determinat sa lungeasca aceasta zia reducerilor, infiintand „Pink Saturday”, sambata in care clientii s-au bucurat de reduceri de pana la 70% la aceeasi game de produse.

Si pentru Black Friday 2013 MiniPrix s-au facut remarcati din multime. Astfel, in „vinerea roz”, toate articolele vestimentare de culoarea neagra au beneficiat de o reducere de 40%, in timp ce resturilor produselor din categoria „Stock Shock” au fost reduse cu pana la 70%. Pink Friday 2013 pe MiniPrix.ro a insemnat de asemenea reduceri suplimentare de 30% pentru produsele din categoria „Recomandate de tine”, 20% pentru jucarii, carti, alimente si cosmetice, si 50% reducere la electronice si electrocasnice.

In ultimii doi ani, am remarcat o tendinta a magazinelor online de a prelungi aceasta campanie de reduceri de Black Friday, astfel ca am ajuns azi sa beneficiem de reduceri chiar si o saptamana intreaga. MiniPrix face parte din aceasta grupa de magazine care si-au prelungit intr-atat perioada de reduceri, incat au ajuns la promotia de Pink Week in 2013, cand fiecare zi a saptamanii a beneficiat de propriile promotii, totul culminand cu ziua de Pink Friday.

Ce pregateste MiniPrix pentru anul acesta

Pentru Pink Friday 2014, nu s-au anuntat inca prea multe. Stim doar ca si anul acesta, cei de la MiniPrix vor continua traditia reducerilor de exceptie la toate gamele de produse comercializate de ei. Tot ce trebuie sa faceti este sa stati cu ochii pe MiniPrix.ro, si cu siguranta va veti umple cosul de cumparaturi.