Samsung Galaxy Note 3

Cu ocazia „sarbatorii” reducerilor, Black Friday sau Vinerea Neagra a Reducerilor, asa cum mai este cunoscuta in Romania, cumparaturile sunt in plina desfasurare in toata tara. Numeroase magazine online si magazine offline au inceput campanii puternice de promovare a ofertelor si a reducerilor pe care acestea le ofera pentru diferite produse. Fel de fel de oferte, super oferte si reduceri masive apar. Daca zilele trecute am vorbim despre reducerile la tablete, astazi vom discuta despre reduceri la telefoane.

Black Friday este prilejul ideal pentru a-ti schimba sau pentru a-ti cumpara un telefon nou, de tip smartphone. Despre telefoanele smartphone se stiu foarte multe lucruri, inca din numele de „smartphone” ne putem da seama ca este vorba de un telefon inteligent. Daca pana acum eram obisnuiti cu telefoane simple, putine facilitati si optiuni, acum vorbim de cu totul altceva. Telefoanele de tip smartphone au internet prin 3G, se pot conecta la retele wireless, pot fi folosite pentru browsing si pentru citit si scris mailuri, pot fi folosite pentru a verifica contul bancar si chiar pentru a efectua tranzactii bancare sau de pe contul de Paypal. In ziua de astazi, smartphone-ul a devenit un element indispensabil al vietii tuturor.

Data fiind importanta acestui smartphone, recomandarea noastra este telefonul Samsung Galaxy Note 3. Acest Samsung Galaxy Note 3 este un telefon de tip smartphone, cu un ecran de tip Super AMOLED touch-screen. Suport de card de tip microSD, camera video performanta de 13 MP, autofocus si LED flash la camera. Se pot citi sau trimite SMS-uri, MMS-uri si mail-uri de pe acest telefon. Procesorul telefonului este de ultima generatie, Quad-core 2.3 GHz Krait 400. Ba mai mult, pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor, acest telefon are si GPS, atat pentru soferi cat si pentru pietonii rataciti. Smartphone-ul este un real ajutor si un real succes pe piata tehnologica la nivel mondial.

Recomandam cu ocazia Black Friday Romania, sa vizionati si eventual sa va achizitionati modelul Samsung Galaxy Note 3 cu o reducere de 400 lei. Profitati de reducerile masive si bucurati-va de produse de calitate superioara la preturi competitive!

REDUCERE 400 lei pentru Samsung Galaxy Note 3

Va uram shopping placut!